Airbase
Sportcykel i en lätt och skarp design

Avenue Airbase-serien är utrustad med utanpåliggande växlar med snabba och enkla byten. Den skarpa grafiska profilen är en funktion av cykelns organiska, aerodynamiska former i ren Avenue-design. I denna cykel går detaljer och finess samman för att bilda en tydlig och övertygande helhet. Avenue Airbase föddes ur en stark och envis övertygelse om att perfektion är möjlig.
Modellen finns i tre olika versioner; Airbase, Airbase Metal och Airbase Spirit, var och en med sina unika designelement.

Som skapt för stadens gator

Se alla Airbase

Ramen på en Avenue

Aerodynamiska linjer

På Avenue har varenda del av ramen genomarbetas. Detta resulterar i en helt unik design, där aerodynamiska linjer skapar helheten i Avenues DNA. Airbase är en sann fröjd för ögat.

Öga för detaljer

När du sätter dig på en Avenue ska du tydligt kunna känna att din cykel är något alldeles speciellt. På Avenue hittar du många detaljer, små som stora, som ger en Avenue den x-faktor den förtjänar.

Funktioner och utrustning

Växelgrupper

Shimano Claris och Shimano Sora

På Airbase hittar du två växelgrupper: Shimano Claris på Airbase Spirit respektive Shimano Sora på Airbase. Gemensamt för båda växelgrupperna är deras stora mångsidighet, vilket säkerställer ett brett användningsområde. Växlarna är lätta att använda, snabba och exakta. Den stora skillnaden är att Shimano Claris har 8 växlar, medan Shimano Sora har 9 växlar.

Däck

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

Bike Attitude Antipuncture är robusta däck byggda för tung stads- och landsvägskörning. Däcken har ett extra kraftigt lager av gummi i slitbanan, vilket säkerställer maximalt skydd mot punkteringar. Dessutom finns det inbyggda reflexer som är både säkra och snygga.

Avenue-originaltillbehör

Köp till matchande tillbehör till din Avenue

En Avenue-cykel förtjänar original Avenue-tillbehör. Vi har gjort det enkelt att välja tillbehör. Även om en Avenue-användare så klart får bestämma själv rekommenderar vi tillbehör som matchar färgen på fälg, sadelstolpe, styrstam och styre. Fråga din återförsäljare om alternativen för Avenue-tillbehör till din cykel.

Se mer om tillbehör

Airbase och Airbase Spirit

Airbase och Airbase Spirit är två modeller byggda på samma grund. Den största skillnaden mellan modellerna hittar du i deras ram, där alla rundningar på en Airbase är handgjorda, då det krävs en väldigt speciell teknik för att uppnå just den utformningen. Dessutom hittar du även olika växelgrupper och grafiska element på var och en av modellerna.

Med Avenue får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet