Om

Historien

Avenue kom till världen 1996. År 2006 förvärvades varumärket av den familjeägda verksamheten HF Christiansen A/S, beläget i Randers, Danmark, som förutom Avenue, bl a producerar varumärkena Bike by GubiCenturion, MBK, Nishiki, PrincipiaRaleigh och Winther tillsammans med det svenska systerbolaget Unicykel, och därmed är Danmarks största cykeltillverkare. Se mer på www.unicykel.se.

När våra återförsäljare säljer en Avenue är det alltid den flådigaste cykeln som köparen någonsin har ägt, vilket vi är mycket stolta över. Med en Avenue garanteras du en kvalitetscykel som kännetecknas av en design som sträcker sig ner till minsta detalj. Vår ambition är att en Avenuecykel alltid ska vara Danmarks vackraste cykel. Oavsett om du föredrar en avskalad svart eller vit Avenue, eller en Avenue i mer framträdande färger, så finns den rätta modellen med rätt utrustning av växlar och bromsar i Avenues sortiment tillgänglig.

Avenue är i en klass för sig. Förutom att vara världsberömd för att producera kvalitetscykler läggs stor vikt vid design. De många timmarna av handarbete som spenderas på varje cykel finns i ramen. Detta har i flera år säkrat cyklarna för att passa finare samlingar och ger en helt unik och stilren design.

Det finns återförsäljare över hela landet redo att hjälpa dig att komma igång med din nya Avenue-cykel. Det är kompetenta proffs som hjälper till att upprätthålla högsta kvalitet, rådgivning och se till att din nya cykel är förberedd och passar dig perfekt.

Avenues design

Med Avenue får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet