Metal
Helfärgade cyklar i metalliska färger

Avenue Metal är en cykel där elegans och stilrenhet står i fokus. Avenue Metal är en fullfärgsmodel baserat på Broadway- och Airbase-serierna. Unikt för Avenue Metal är dess metalliska färg, som finns i en lockande elegant metallisk silver.

Upplev Avenue-designen på ett helt nytt sätt

Se alla Metal

Silver, silver och åter silver

Det är svårt att förbise det färdiga utseendet på Avenue Metal, som är silver från topp till botten.

Växelgrupper

Shimano Nexus och Shimano Tiagra

Hos Metal hittar du två växelgrupper: Shimano Nexus respektive Shimano Tiagra. Shimano Nexus är inkapslade växlar som är idealiska för vardagscykling året runt och kräver minimalt underhåll. Shimano Tiagra, å andra sidan, är utanpåliggande växlar, som är mer sportinriktade. Det gör att du får hela 10 snabbväxlande och precisa växlar med låg vikt.

Däck

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På Broadway hittar du Bike Attitude Antipuncture som är robusta däck byggda för tung stads- och landsvägskörning. Däcken har ett extra kraftigt lager av gummi i slitbanan, vilket säkerställer maximalt skydd mot punkteringar. Dessutom finns det inbyggda reflexer som är både säkra och snygga.

Avenue-originaltillbehör

Köp till matchande tillbehör till din Avenue

En Avenue-cykel förtjänar original Avenue-tillbehör. Vi har gjort det enkelt att välja tillbehör. Även om en Avenue-användare så klart får bestämma själv rekommenderar vi tillbehör som matchar färgen på fälg, sadelstolpe, styrstam och styre. Fråga din återförsäljare om alternativen för Avenue-tillbehör till din cykel.

Se mer om tillbehör

Med Avenue får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet