High Line
Klassisk Avenue med en innovativ touch

Avenue High Line bygger på Avenues ideal för innovation och design. Unikt för High Line är den framtidssäkrade Gates Carbon Belt Drive, som ersätter den traditionella kedjan (läs mer nedan). Samtidigt håller High Line fast vid den aerodynamiska och skarpa design som kännetecknar Avenue. High Line är för dig som vill ha en lyxig och oöverträffad cykelupplevelse.

Klassisk Avenue med en innovativ touch

High Line är för dig som vill ha en lyxig och oöverträffad cykelupplevelse. Upplev High Line i färgerna mattsvart och matt mörkblå.

En sublim körupplevelse väntar

Se alla High Line

Funktioner och utrustning

Gates Carbon Belt Drive

Ett steg in i framtiden

High Line är utrustad med en innovativ Gates Carbon Belt Drive (remdrift), som ersätter den traditionella kedjan. Remdriften är förstärkt med kolfiber samt har den stora fördelen att kräva mindre underhåll och ingen smörjning av remen. Samtidigt gör det cykeln otroligt enkel att rulla på och bekväm att köra. Gates Carbon Belt Drive är ett steg in i framtiden.

Läs mer om Gates remdrift

Växelgrupp

Shimano Nexus

High är utrustad med invändiga Shimano Nexus växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Däck

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På High Line hittar du Bike Attitude Antipuncture som är robusta däck byggda för tung stads- och landsvägskörning. Däcken har ett extra kraftigt lager av gummi i slitbanan, vilket säkerställer maximalt skydd mot punkteringar. Dessutom finns det inbyggda reflexer som är både säkra och snygga.

Avenue-originaltillbehör

Köp till matchande tillbehör till din Avenue

En Avenue-cykel förtjänar original Avenue-tillbehör. Vi har gjort det enkelt att välja tillbehör. Även om en Avenue-användare så klart får bestämma själv rekommenderar vi tillbehör som matchar färgen på fälg, sadelstolpe, styrstam och styre. Fråga din återförsäljare om alternativen för Avenue-tillbehör till din cykel.

Se mer om tillbehör

Med Avenue får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet