Broadway
Snygg och estetisk vardagscykel

Avenue Broadway sticker ut från mängden med sin estetiska och djärva design. Broadway är en annorlunda cykel som lyckas utveckla sig fritt och extravagant utan att vara prålig. Broadway är utrustad med inkapslade växlar som kräver minimalt underhåll, vilket tillsammans med andra utvalda komponenter och Avenues designideal ger en snygg och elegant cykel av högsta kvalitet. Broadway finns i två olika utgåvor; Broadway och Broadway Spirit, var och en med sina egna unika grafiska detaljer.

Upplev de nya 2023-modellerna

Se alla Broadway

Ramen på en Avenue

Aerodynamiska linjer

På Avenue har varenda del av ramen genomarbetas. Detta resulterar i en helt unik design, där aerodynamiska linjer skapar helheten i Avenues DNA. Broadway är en sann fröjd för ögat.

Öga för detaljer

När du sätter dig på en Avenue ska du tydligt kunna känna att din cykel är något alldeles speciellt. På Avenue hittar du många detaljer, små som stora, som ger en Avenue den x-faktor den förtjänar.

Funktioner och utrustning

Växelgrupp

Shimano Nexus

Broadway er utrustad invändiga Shimano Nexus växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Däck

Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

På Broadway hittar du Bike Attitude Antipuncture som är robusta däck byggda för tung stads- och landsvägskörning. Däcken har ett extra kraftigt lager av gummi i slitbanan, vilket säkerställer maximalt skydd mot punkteringar. Dessutom finns det inbyggda reflexer som är både säkra och snygga.

Avenue-originaltillbehör

Köp till matchande tillbehör till din Avenue

En Avenue-cykel förtjänar original Avenue-tillbehör. Vi har gjort det enkelt att välja tillbehör. Även om en Avenue-användare så klart får bestämma själv rekommenderar vi tillbehör som matchar färgen på fälg, sadelstolpe, styrstam och styre. Fråga din återförsäljare om alternativen för Avenue-tillbehör till din cykel.

Se mer om tillbehör

Broadway och Broadway Spirit

Broadway och Broadway Spirit är två modeller byggda på samma grund. Den största skillnaden mellan modellerna hittar du i deras ram, där alla rundningar på en Broadway är handgjorda, då det krävs en väldigt speciell teknik för att uppnå just den utformningen. Dessutom hittar du också olika grafiska element på var och en av modellerna.

Med Avenue får du

5 års garanti på ram
Dansk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet